Balanç de l’any i novetats de l’estiu

Durant aquest curs 2017-2018 us hem atès cada setmana per oferir-vos propostes d’esmorzar, menú setmanal per dinar i hem inaugurat novetats: obrim dues nits al mes per oferir-vos la nostra carta, i també hem ofert el servei de terrassa des del mes de maig. Ha estat un any de creixement, de canvis, de seguir construint el projecte de l’Escola Restaurant El Repartidor per oferir, en primer lloc, una oportunitat de formació professionalitzadora a joves que es volen iniciar en el món de l’hosteleria i, amb això, un servei de qualitat i innovador als nostres clients.

Hem participat en diversos projectes que ens han fet créixer com a equip i com a escola, i voldríem agrair des d’aquí la col·laboració del grup Tragaluz, de l’associació Anafric i de l’EASDP Serra i Abella en les diferents iniciatives que hem dut a terme aquest any. Per a l’alumnat ha estat molt enriquidor poder fer pràctiques en restaurants del grup Tragaluz i tenir el seu suport en el funcionament del restaurant; també ha estat una bona experiència formativa poder participar en la Fira Alimentària i desenvolupar projectes interdisciplinaris amb alumnes de CFGS de Disseny. Volem agrair també a l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat i l’Associació de Gastronomia i Turisme la possibilitat de participar al QuintoTapa d’enguany.

Haureu notat que portem unes setmanes amb la façana tapada: estem recuperant l’aspecte original de l’edifici del Repartidor. La reforma està impulsada per l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat i la Diputació de Barcelona, i té per objectiu recuperar l’aspecte original de l’edifici, tal i com era a principis del segle XX. Les obres de rehabilitació acabaran a la tardor i podrem estrenar una nova cara.

 

Tanquem per vacances!

El restaurant i el bar restaran tancats del 21 de juliol al 4 de setembre. Aprofitarem aquestes setmanes per fer balanç del curs, revisar les instal·lacions i el projecte, i descansar per poder oferir-vos un servei de qualitat a partir del dia 5 de setembre. Us esperem, amb moltes ganes i il·lusió, per esmorzar, dinar, prendre alguna cosa a la nostra terrassa i, dos divendres al mes, sopar en un ambient tranquil i una proposta gastronòmica innovadora i de proximitat.

Esperem que gaudiu també de l’estiu i de les vacances. Moltes gràcies per confiar en nosaltres i fer-nos créixer com a projecte formatiu i de restauració.