El passat 13 de gener, l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat va donar a conèixer La guia dels 50 millors restaurants del Baix Llobregat i l’Hospitalet. L’objectiu ha estat posar en valor la restauració de la comarca. Dels més de 1.500 establiments de 20 poblacions de la zona, s’han valorat aspectes com la proposta gastronòmica, la qualitat culinària, així com l’ús de productes de proximitat i el contacte amb productors de la zona.

Dels 50 establiments seleccionats, l’Escola – Restaurant El Repartidor El Llindar – Tragaluz ocupa la posició 42. El jurat n’ha destacat el “menú diari acurat, amb plat tècnic i bon producte” i el “tracte amable com a eix de la formació”.

Aquest reconeixement arriba gairebé tres anys després de l’obertura al públic d’aquesta proposta gastronòmica en el marc de l’Escola de Noves Oportunitats d’El Llindar. El Llindar és un lloc de vida que orienta i forma a adolescents i joves que es troben exclosos del sistema educatiu i social. Impulsa actuacions educatives i professionalitzadores per acompanyar la seva transició cap a la vida adulta, fomentant el seu retorn al sistema educatiu reglat, augmentant la seva ocupabilitat per accedir amb millors condicions al mercat laboral.

Més informació: La Vanguardia