EQUIP DE CUINA

L’Adrià i el Ferran són els responsables de guiar i dirigir l’equip d’alumnes de segon any i joves professionals a cuina. Els acompanyen en el procés d’aprenentatge de l’ofici i desenvolupament de les seves competències professionals en un àmbit pràctic real: el servei al públic en un restaurant. Amb àmplia experiència en el món de la restauració, els tres cuiners són els encarregats d’oferir-vos un menú setmanal amb plats diversos i equilibrats.

EQUIP DE SALA

L’experiència al nostre restaurant no seria el mateix sense el tracte i l’acollida que us oferiran els nostres joves professionals i els alumnes de segon any de sala, guiats per la Monika i l’Hugo. Amb àmplia experiència en el món de l’hosteleria, coordinen l’equip de cambrers, s’encarreguen d’acompanyar-los en el seu procés d’aprenentatge i descobriment de l’ofici, i vetllen perquè els clients puguin tenir una molt bona experiència amb nosaltres.

JOVES PROFESSIONALS

Els equips de cuina i de sala compten amb joves professionals que s’inicien o tenen una curta experiència en hosteleria. Treballar al restaurant els proporciona no només experiència laboral, sinó especialment un entorn on fer-se responsables del funcionament del restaurant, guanyar autonomia i confiança, i desenvolupar les seves competències professionals. L’acompanyament dels responsables de cuina i sala és fonamental per l’èxit en aquesta primera etapa d’incorporació al món del treball.

L’equip de joves professionals de cuina us oferirà una gran varietat de plats elaborats amb delicadesa, qualitat i innovació. Amb l’acompanyament de l’equip de cuina, són els encarregats d’elaborar plats de forma tradicional amb un toc innovador, amb una presentació cuidada per oferir-vos una experiència única de sabors, colors i textures.

L’equip de joves professionals de sala són els encarregats de fer-vos sentir còmodes i ben atesos. No us podeu perdre les seves especialitats de barra: sucs naturals, infusions, tès i cafès – heu de tastar el cappucino, el cafè moka, el cafè bombó o el cafè irlandès que preparen els nostres alumnes i joves treballadors.

EN ALIANÇA AMB

GRUP TRAGALUZ

AMB EL  SUPORT DE

L’AJUNTAMENT DE L’HOSPITALET DE LLOBREGAT

ESMORZARS

de dilluns a divendres

MENÚS MIGDIA

de dilluns a divendres

elrepartidor@elllindar.org

659 14 06 43

Plaça del Repartidor 1,  L’H