Dels dies 16 al 19 d’abril els alumnes i professors de l’escola restaurant El Repartidor vam participar a la Fira Alimentària col·laborant amb l’Associació ANAFRIC. Durant aquells dies els alumnes i professors van participar com a cambrers i cuiners a l’stand de l’associació. L’alumnat de Fase 2 de sala i del PFI van oferir el servei de sala, atenent els clients que venien amb els diferents proveïdors de carn. Els alumnes de Fase 2 de cuina eren els encarregats de cuinar les elaboracions dels diferents proveïdors per oferir-los als seus clients. En tots dos casos, van comptar amb el suport i coordinació dels professors i tutors.

Situats al pavelló d’Intercarn, l’stand oferia productes de les diferents empreses membres d’Anafric, totes elles proveïdores de carn, oferint degustacions als clients. Per als alumnes va ser una experiència formativa única, ja que els permetia participar d’una de les fires d’alimentació més importants d’Europa. A més, van poder posar en pràctica les seves habilitats a la cuina i la sala en un entorn diferent d’un restaurant.

 

L’experiència dels alumnes

Aquesta experiència va ser especialment important per als alumnes del PFI d’Auxiliar de cuina i restauració. Us deixem algunes de les seves impressions:

“Mi trabajo consistió en estar en el stand como ayudante de camarero. En mi caso, estaba con la empresa Cinquè Quart sirviendo bebidas, cafés y los platos que me pedían. Ha sido una gran experiencia para mi, para aprender a atender a los clientes y mejorar mi habilidad ante el público.”

Yassine A. (18 anys)

“La Feria Alimentaria es muy importante a nivel internacional, pude ver que es muy avanzada y que tiene un nivel alto de organización. Fuimos para aprender a nivel profesional y me sirvió para mejorar.”

C. Oumar B. (19 anys)

“Fuimos a Alimentaria y pude ver muchas cosas. Gané más experiencia, ahora tengo menos vergüenza para hablar con los clientes. También he aprendido a hacer las cosas más rápido y a estar más activo.”

Rabie B. (18 anys)

Volem agrair a Anafric la oportunitat de participar amb ells a la Fira Alimentaria. Ha estat una experiència molt positiva per a la formació dels nostres alumnes.